Zwart en wit. Twee basiskleuren die strikt genomen geen kleuren zijn, maar die prachtig staan. In ieder interieur. Stoer, tijdloos, klassiek en modern ineen. Wat wil je nog meer?

Zwart en wit kunnen overal, in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Tegenwoordig ziet je het zelfs steeds vaker terugkomen in de kinderkamer. Gecombineerd met prachtige pasteltinten of stoere tinten als groen, geel en blauw, vormen zwart en wit een prachtige basis voor de kamer van je zoon of dochter!

Zwart en Wit behang

Ook op je muur blijft zwart en wit behang tijdloos. Een goede keuze voor wie zijn interieur niet jaarlijks wil veranderen! Kies voor een grote zwart-witfoto of een van de pittige prints van jacketti. Zwart-wit is veelzijdig. Het combineert zowel goed met klassieke interieurs alsook wanneer je kiest voor een meer industriële look.

Gekleurde eye-catcher

Wil je graag een zwart- wit interieur maar heb je wel behoefte aan wat kleur kies dan voor een gekleurde eye catcher. Een groot kleurig schilderij, een schitterende foto op plexiglas of een cognackleurige Chesterfield bank maken een wereld van verschil.

Combineren met natuurlijke materialen

Om je zwart witte interieur extra warmte te geven combineer je het met (geur)kaarsen in verschillende kleuren of kies je een mooie lamp. Licht geeft een extra dimensie en zorgt ervoor dat je zwart-witte interieur niet te koel overkomt. Natuurlijke materialen, zoals hout en rotan en natuurlijke stoffen zijn daarnaast een echte must. Gebreide plaids en volle tapijten zorgen voor een look die helemaal past bij 2017. Planten zijn tot slot een goede en eenvoudige manier om het plaatje af te maken en om kleur en sfeer toe te voegen aan je huis. Bloemen en planten zorgen immers voor een huiselijk gevoel!

Bij Jacketti heb je keus uit diverse spannende zwart- wit combinaties. Check hiervoor de categorie zwart-wit behang. Heb je echter zelf een goed plan of ergens iets gezien dat je niet kunt vinden? Jacketti maakt een ontwerp dat bij je past, zodat jouw zwart-witte muur het stralende middelpunt van de ruimte wordt!