Jacketti – Veelgestelde vragen en veelgegeven antwoorden


We krijgen bij Jacketti.nl geregeld vragen binnen van onze klanten. Uiteraard beantwoorden we ze allemaal met veel plezier. Als we dezelfde vraag twee keer krijgen, dan plaatsen we deze in ons ‘veelgestelde vragen’-hoekje.

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je na het lezen van de antwoorden nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder op weg. Wij zetten alles op alles!

Behangvragen

Wat voor behang krijg ik?

Het meestgebruikte behang van Jacketti is 150 grs. gladvliesbehang. Dit heeft als voordeel dat de behanglijm op de muur kan worden aangebracht (je hebt geen behangtafel nodig) en dat er geen krimpnaden ontstaan (het behang kan stotend tegen elkaar aan worden aangebracht, voor een perfect resultaat).

In sommige gevallen kun je ook kiezen voor ander behang, maar dit is dan duidelijk vermeldt bij het bestellen.

Wat als ik een eigen idee heb?

Dat is helemaal mooi! Dan helpen we je graag verder om je idee tot uitwerking te brengen. Bij Jacketti zijn we hier zelfs in gespecialiseerd.

Wat is het maximale formaat?

Standaard kun je behang bestellen met een maximale breedte van 400 cm (en minmiaal 50 cm) en een hoogte van 280 cm. Groter kan ook, alle wanden kunnen wij van behang voorzien, neem hiervoor contact met ons op.

Plakvragen

Hoe moet ik behangen?

Dat is met ons gladvliesbehang helemaal niet moeilijk, klik HIER voor een uitgebreide uitleg.

Wat voor lijm heb ik nodig?

Ons standaardbehang kun je behangen met speciale lijm voor gladvliesbehang. Zorg er wel voor je dat je wand behangklaar is, zonder gaten of uitstekende spijkers/schroeven. Pas gestucte wanden dienen te zijn voorzien van een voorstrijklaag.

Glasweefsel of vliesbehang ?

Glasweefsel is door en door glasvlies. Het heeft als voordeel dat het spanning in de muur op kan vangen. Het nadeel is dat het vrij definitief is. Het glasweefsel wordt met een zware lijm aangebracht op de muur en daarna meestal ook nog nagelijmd. Daarna moet het nog met (muur-)verf behandeld worden. Het zit daarna heel goed vast en is niet eenvoudig verwijderbaar.

Vliesbehang heeft een rug van een vlies in een samenstelling dat het maatvast is en wat spanning op kan vangen. Het is door de maatvastheid makkelijker aan te brengen en ook makkelijker te verwijderen.

Het standaardbehang dat je bij Jacketti besteld is Vliesbehang.

Transportvragen

Wat is de levertijd?

Na afronding van je bestelling heb je het behang binnen 6-8 werkdagen in huis.

Kan ik mijn pakketje volgen?

Jazeker. Zodra het behang onderweg is, krijg je hier een bericht van met een code waarmee je jouw behang kunt volgen totdat het veilig bij je is afgeleverd.

Wat als er iets mis is?

We proberen alle bestellingen zo zorgvuldig mogelijk af te handelen en te verzenden, maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan. Is je behang beschadigd of is er iets anders mis met de bestelling, meldt dat dan zo snel mogelijk aan ons (maar uiterlijk binnen 48 uur) en we zullen samen kijken naar de best mogelijke oplossing.