Onze missie:
Wij zetten alles op alles

Het zal ergens in 2015 zijn geweest dat we tot de ontdekking kwamen dat je voor 35 euro een theedoek kunt kopen. Niet alleen dat, het bleek ook te vérkopen. Oprechte verwondering. Ffwd naar de zomer van 2016 toen bij een verbouwing bleek dat “iets leuks” voor op de muur al gauw anderhalve theedoek per vierkante meter kost. Dat “leuke” voor op de muur maken we nu zelf. Nu zetten we alles op alles. Betaalbaar. Voor iedereen.
100%
Jij

Jij bent uniek. Jij bent bijzonder. Jij vindt al die hippe dingen leuk. Maar jij (en wij) weten dat je een nog mooier idee hebt. Jij wilt een Jacketti Custom – je eigen design op de muur!

100%
Jacketti.nl

Wij zijn Jacketti.nl. Wij zijn wat ooit begon achterop een bierviltje. Wij weten dat gave dingen helemaal niet zo duur hoeven te zijn als het wereldwijde web ons wil doen geloven!

unieke
Producten

Omdat jij uniek bent en wij dingen betaalbaar houden kun je met ons twee kanten op: Jij ontwerpt zelf of wij doen het voor je.
Easy as that.

Onze ontwerpers

Wiel

Eigenlijk wil hij heel graag mooie foto’s wil maken, hij is daar alleen niet zo heel erg goed in. Ook de man die zich afvraagt of hij het ooit gaat leren en of iemand het ooit ergens op wil laten drukken.

Robert

De man die het verschil tussen mooi en niet mooi lijkt te hebben uitgevonden. Hij maakt de strakke patroontjes voor Jacketti.nl en is tevens de meneer die al jouw ideeën opblaast naar iedere muur.

Frans

Schrijft blogs met tips over behang. Hij is een charmeur en een Pietje Precies. In zijn hart is hij een volkszanger en fan van Tibetaanse keelzang, maar daar loopt hij liever niet mee te koop.

Waar wacht je nog op?

Hop. Hop. Vanaf hier in één keer door naar de webshop.