Het aftellen is begonnen. Over een paar maandjes wordt je kleintje verwacht. Een spannend moment in het leven van iedere ouder, maar ook op interieurgebied een hele klus! Zoveel keuzes te maken voor de kinderkamer. Wordt het een klein prinsesje of een stoere knul? Of willen jullie het nog niet weten en kies je voor een meer neutrale look?

Je eigen smaak

Bij het kiezen van het meubilair voor de kinderkamer kiezen ouders vaak voor eenvoudig wit of natuurlijke tinten zoals blank of grijs hout. Wijk juist ook eens af van de gebaande paden. Knap een oud kastje of bedje op van de brocantemarkt of haal je eigen kinderbedje van zolder. Zo zorg je voor unieke meubeltjes in je eigen smaak!

zwart-witprint van-de-gebaande-paden-af

Keuzestress

Welke kleuren ga je kiezen? Wat hang je aan de muur ? Teveel opties en een overvol moodboard op Pinterest als gevolg. Een ervaring die wij thuis ook twee keer hebben mogen meemaken (en die tevens aanleiding is geweest tot de start van Jacketti.nl). Avonden zoeken op internet leverden niet dat ultieme behangetje op dat we zochten en dus maakten we het maar zelf. Geen hele grote uitdaging als de papa in spe grafisch ontwerper is. Het leverde een kek zwart-witprintje gecombineerd met een pentekening van een schattige beer op. En nu willen we het voor iedereen mogelijk maken om een eigentijds en uniek behang voor de kinderkamer uit te zoeken.

Kinderkamer behang

Iedere geboorte is het begin van een nieuwe fase. Juist op dit moment in je leven wil je dat alles helemaal perfect is. Je hebt het ultieme behang in je hoofd maar kunt het nergens vinden. Juist voor die momenten is er Jacketti. Jacketti vertaalt jouw wensen in een spetterend ontwerp of geeft je de gelegenheid om prints, kleuren en figuren te combineren naar eigen smaak. (Bekijk HIER de kinderkamerbehangetjes van Jacketti)

Schaapjes tellen sample Galactic Robot sample

Heeft je kleintje al een oudere broer of zus? Dan zal hij of zij mogelijk ook verhuizen naar een nieuwe kamer en groot genoeg zijn voor een echt stoere jongensbehang of romantische meidenprint. Super om te zien hoe trots je oudste zal zijn op het nieuwe paleisje. Een goede kleur kan daarbij een wereld van verschil maken. Tegenwoordig hoef je niet meer per se op safe te spelen. Je kunt met een behangetje lekker uitpakken voor je√ lieve meid of stoere knul. Een prachtig boslandschap met elfjes en feeën of een superhelden- of ruimtekamer zijn helemaal van nu!

Stoer met staal

Combineer stoere elementen zoals een stalen locker-kast of sloophouten hoogslaper met lieve elementen als kussens, knuffels of een leuke poster. Een betaalbaar Jackettibehang maakt de kamer van je kleine spruit helemaal af. Het zorgt ervoor dat je de uitstraling van de kamer over twee jaar eenvoudig kunt veranderen als er voor hem of haar een nieuw tijdperk is aangebroken.

Tip

Betrek je kinderen bij het inrichten van de nieuwe kamer, laat ze meebeslissen over het thema, behang of kleur. Zo weet je zeker dat ze enthousiast zijn en zich thuis voelen in hun kinderkamer.