De Oude Meesters zijn nog altijd geliefd. Door de moderne productietechnieken winnen ze zelfs weer aan populariteit. Nu kan iedereen een oude meester aan de muur hebben, letterlijk.

Betaalbaar voor iedereen

Haal op een betaalbare manier een wereldberoemd kunstwerk in huis, zodat je niet meer naar een museum hoeft om ze te bekijken. Gewoon iedere ochtend staren naar jouw mooie wand, onder het genot van een verse kop koffie.

Tot in de kleinste details

Door de grootte van een oude meester op een volledige muur, zijn alle details beter zichtbaar. Iedere penseelstreek is zichtbaar en geeft je een close-up kijkje in de manier van werken van de kunstenaars. Een wandvullende afbeelding geeft de ruimte een geheel eigen sfeer. Wacht niet langer en haal nu een stuk kunstgeschiedenis in huis.

Dagje museum

In de hedendaagse interieurontwerpen is een duidelijke hang naar het verleden zichtbaar. De Oude Meesters behanglijn sluit hier naadloos op aan, zodat je na een heerlijke dag in het Rijks- of een ander museum thuis op je gemak verder kijken naar jouw eigen Oude Meester aan de muur.

Groeiende collectie

Wie kent niet de schilderijen van de beroemde Nederlands luchten of de vergezichten met adembenemende Italiaanse landschappen? Van mooie rustige kleuren tot indrukwekkende paletten die de kijker het beeld binnen zuigt. De ‘Oude Meesters’ bij Jacketti zullen regelmatig worden aangevuld met nieuw behang.

Oude meesters aan de muur, eigen idee?

Heb je zelf een andere Oude Meester op het oog en staat hij er niet tussen op onze website? Laat het ons weten via het contacformulier en we proberen je verder te helpen!